sommerferie

Selv om jeg har kost meg utrolig mye i den lille ferien som har vært, så har den bare akkurat begynt! Gleder meg så til alle tingene som jeg skal i ferien! Jeg har planer om Bø Sommarland (igjen), Overnatting i telt, Bjørkøya, shopping, MALLORCA og masse annet koselig med vennene mine. Deilig med sommerferie!

Jeg har også bestemt meg for å blogge mer i sommer. Mere videoblogger og mere bilder. Men, det er ett problem! Jeg får desverre ikke rekke og blogge hver dag pga. at når jeg er på Bjørkøya så har vi heldigvis trådløst nett som jeg får brukt, men jeg skal jo ha ferie jeg og! Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Må bare få litt mer inspirasjon og hvis Topp sitt horoskop er riktig, så har jeg visst mange ideer på vei i sommer ♥Hva skal du i sommer?

Ingen kommentarer til innlegget "sommerferie"

LES DETTE FØR DU KOMMENTERER:

Jeg tar bildene mine med Canon EOS 500D

Jeg redigerer bildene mine i Photoshop CS5

Alt på denne bloggen er copyright, med mindre jeg skriver noe annet!


bloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovin bloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovin bloglovin

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits