drar til Bjørkøya igjen!

Heihei alle sammen! I går fikk jeg faktisk lest ferdig hele boka mi. Utrolig stolt! Nå skal jeg få meg i noe mat, hoppe i sofaen og begynne og lese på to-eren. Blir litt sånn spennende selv om jeg har sett filmen tusen ganger. I går klarte jeg ikke og legge fra meg boka, så det ente med at jeg leste i fem timer i strekk og klokken ble så sent som tolv om natten.

Uansett så ville jeg bare informere dere om at jeg drar sannsynligvis til Bjørkøya i morra eller noe. Vet ikke helt hvor mye blogging det blir da, men..Jeg skal prøve så godt jeg kan! Bare husk at jeg har ett liv også, og den dreier seg ikke bare om blogging.

♥

skal du på noen slags ferie?

 

3 kommentarer til innlegget "drar til Bjørkøya igjen!"

<3 XFLWRPWR - Mote & hverdag

10.jul.2011 kl.22:39

nop :/

thingstowish

11.jul.2011 kl.09:44

Koooos deg ! <3 Jeg skal til jomfruland :D <33

Frida

18.jul.2011 kl.10:36

Skal til Spania om ikke så lenge :) Leste nr.2 i forrige uke og man blir heelt hekta! Leste i flere timer i strekk..
LES DETTE FØR DU KOMMENTERER:

Jeg tar bildene mine med Canon EOS 500D

Jeg redigerer bildene mine i Photoshop CS5

Alt på denne bloggen er copyright, med mindre jeg skriver noe annet!


bloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovin bloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovin bloglovin

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits