off to Palma

Heihei alle sammen! Det er kjempe fint her nede! Har til og med blitt solbrent og ganske så brun på bare to dager. Har fått skikkelig skille. 

I dag så skal vi en tur til Palma og forhåpentligvis shoppe. Gleder meg sykt! Vi skulle egentlig leie bil, men de hadde ikke flere så vi får ta en buss. Men her kommer noen bilder som jeg har tatt av Alcudia så langt.

Se på de fine ringene!! Jeg gleder meg så sykt til at en eller to av dem skal bli mine! De er i nesten alle slags farger, og det er jo tusen av de. Kjempe fint og stæsje opp et antrekk med. Men nå må jeg gå, vi snakkes!

Hva skal du i dag?

3 kommentarer til innlegget "off to Palma"

Ida Kristine

27.jul.2011 kl.12:11

Kos deg masse!

Jeg vil følge deg.

Elsker å lese om sydenturer.

Men jeg håper du kan svare meg på dette spørsmålet: Jeg skal snart til syden, og lurer på hvordan det er med nettet der nede. Hva gjør du? Ikke det at jeg må blogge eller noe, er ikke avhengig av nett, men lurer allikevel :))

Johanne Rorge

27.jul.2011 kl.12:23

Kos deg masse der nede ;* utrolig glad i deg + at det ser kjempe fint ut der nede <3 !!

Emilie Samuelsen

27.jul.2011 kl.20:27

Ida Kristine: Det med internettet er at det er trådløst nett her på hotellet som jeg bruker. Er ikke sikker på om det kosta penger, men man måtte iallfall ned i resepsjonen og få brukernavn og passord ;-) Hvis ikke så funker det jo med mobilt bredbånd fra telenor :))
LES DETTE FØR DU KOMMENTERER:

Jeg tar bildene mine med Canon EOS 500D

Jeg redigerer bildene mine i Photoshop CS5

Alt på denne bloggen er copyright, med mindre jeg skriver noe annet!


bloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovin bloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovinbloglovin bloglovin bloglovin

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits