off to Palma

Heihei alle sammen! Det er kjempe fint her nede! Har til og med blitt solbrent og ganske så brun på bare to dager. Har fått skikkelig skille. 

I dag så skal vi en tur til Palma og forhåpentligvis shoppe. Gleder meg sykt! Vi skulle egentlig leie bil, men de hadde ikke flere så vi får ta en buss. Men her kommer noen bilder som jeg har tatt av Alcudia så langt.

Se på de fine ringene!! Jeg gleder meg så sykt til at en eller to av dem skal bli mine! De er i nesten alle slags farger, og det er jo tusen av de. Kjempe fint og stæsje opp et antrekk med. Men nå må jeg gå, vi snakkes!

Hva skal du i dag?

Stakkars Oslo

Hei. I hele dag har det gått nyheter om hva som har skjedd i Oslo. Det har jo vært en eksplosjon der og mange har dødd. I tillegg så har det vært noen som har gått og skyti ute på Utøya også. Stakkars Oslo sier jeg da! Det skal ha vært en falsk politimann på Utøya som både har satt opp ild og drept flere mennesker. Jeg skjønner ikke helt hva folk tenker med jeg.

 
Hva er dine meninger om dette?

Tips til blogging?

Hei og god onsdagsmorgen alle sammen! Sorry for veldig lite blogging for tiden, men jeg har liksom ikke så mye og blogge om, så jeg lurte på om dere hadde noen tips til noe å blogge om for meg? Gjerne legg igjen en kommentar hvis det er noe du savner på denne bloggen. Og så lurte på om noen visste om et sted jeg kunne få inspirasjon? Gjerne alt uten om We ♥ It, får den har jeg sjekka mange ganger.

Nå skal jeg snart ut og jogge med Johanne, ha en fin dag alle sammen!

Hvor får du inspirasjonen din fra?

we love photo booth

Hei! Nå sitter meg og Emmeli i campingvogna og slapper av. Både i dag og i går har vi bada masse, deilig! Er litt kaldt i begynnelsen, men så blir man vant til det så da er det kjempe deilig. Vi skal snart lakke neglene, og så skal vi kanskje se litt på Harry Potter. Skulle egentlig se Twilight, men vi gadd ikke allikevell. Her er noen bilder fra photo booth!We ♥ photo booth

avgårde til Oddane Sand

God morgen! I dag skal meg og mamma en tur til Oddane Sand og bade og kose oss. Senere så trur jeg at vi enten skal og shoppe i butikkene i Larvik, eller så skal vi shoppe i Stavern. Gleder meg utrolig mye!

Nå sitter jeg bare og spiser frokost. Det var bare så vidt at jeg klarte og stå opp siden jeg sovna ikke før i tre-tiden i natt, så jeg er nødt til å få tilbake den vanlige døgnrytmen min. Hvis ikke, så står jeg ikke opp før i ett-tiden, og da får jeg ikke utnytta dagen. Ikkje braa...

Sminkefri og greier!

Flere som skal til Oddane Sand i dag?

Busy

Hei alle sammen! I går så rakk jeg ikke å blogge fordi jeg var ganske opptatt med og kose meg. Har hatt det utrolig gøy både i dag og i går. Dagene blir også bare bedre og bedre fordi i morgen er det meldt kjempe fint vær + at Hannah kommer. Det blir kooos. Håper på å få tatt noen bilder til bloggen.

Etterpå så kommer det er videoblogg fra turen til Tønsberg. Den er ganske lang, men det gjør sikkert ikke noe.i ♥ bading

Har dere campingvogn noen steder?

God morgen

God morgen alle sammen! I dag skal jeg på Bjørkøya, men vi har heldigvis trådløst nett så jeg får blogget. Bare så dere vet det, så kommer det en videoblogg i løpet av dagene. Må bare laste den opp på youtube og så kan jeg legge den ut her på bloggen. Jeg tror jeg er nødt til å stelle meg nå jeg, ha en fin dag!

// Who says - Selena Gomez, definitivt ny favorittsang //

Hva er dine planer for dagen?

sommerferie

Selv om jeg har kost meg utrolig mye i den lille ferien som har vært, så har den bare akkurat begynt! Gleder meg så til alle tingene som jeg skal i ferien! Jeg har planer om Bø Sommarland (igjen), Overnatting i telt, Bjørkøya, shopping, MALLORCA og masse annet koselig med vennene mine. Deilig med sommerferie!

Jeg har også bestemt meg for å blogge mer i sommer. Mere videoblogger og mere bilder. Men, det er ett problem! Jeg får desverre ikke rekke og blogge hver dag pga. at når jeg er på Bjørkøya så har vi heldigvis trådløst nett som jeg får brukt, men jeg skal jo ha ferie jeg og! Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Må bare få litt mer inspirasjon og hvis Topp sitt horoskop er riktig, så har jeg visst mange ideer på vei i sommer ♥Hva skal du i sommer?

lat dag.

Hey! Nå er jeg hjemme og bare slapper av foran macen med musikk. I dag har det vært en utrolig slapp dag. Jeg har ikke gjort mer enn å sitte inne på macen eller spille på Rat on a skateboard. Hadde overnatting av Silje Marie og Johanne, og vi stelte oss ikke før i to-tiden i dag.. haha! Jeg er grusomt trøtt nå, men jeg får vel ta meg en tur ned til Johanne eller noe sånt nå. Orker ikke sitte inne lenger, så vi snakkes. Hade!

sommmeeer ♥

Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

Litt sånn stress

Hallo alle sammen! Helgen min har gått til å være på Bjørkøya, det er grunnen til at jeg ikke har blogga. Det kommer heller ikke til å være så altfor mye blogging framover fordi det er så mye som skjer nå, men noen innlegg skal jeg vel få til. Men i sommerferien blir det verre for da skal jeg blant annet til Bjørkøya, til Mallorca og sånne diverse ting. Tenkte bare jeg skulle si ifra så dere visste det. Ja, men vi snakkes. Hadebra!

Hva skal du i sommerferien?

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits