Nytt design

Hei! Dagen i dag har vært en fin dag. Har vært med venner i solen og storkost meg. Deilig. Gleder meg til sommeren, og nå som det nesten er sommer allerede, så håper jeg virkelig at det blir enda varmere til sommerferien. Tror jeg har blitt litt brun iallfall ♥

Men jeg har også fått meg et nytt design. Dette er et gratis design fra Mne. Er veldig fornøyd, men mangler bare header. Har lyst og ut å ta noen bilder snart, og ikke bare sånn plutselig. Men spørsmålet mitt er da om hva du synes om designet? Er det noe du synes jeg mangler eller noe annet? Bare skriv det.Har det morsomt med Photo Booth! NB. Husk spørsmålsrunda her!

Konkurranse - vinn header!

Vel, jeg har fått meg ny header, og jeg er storfornøyd! Har også laget en header til Johanne, som ble nesten helt lik.. Jaja, det gjør vel ikke noe.

Også hadde jeg tenkt til å ha en konkurranse hvor du kan vinne header laget av meg! Og forresten så går det ikke an å bestille design lenger, blir litt for mye, og jeg holder på med mange av designene. Men dette må du gjøre for å være med på konkurransen:

1. Lag et innlegg på bloggen din om denne konkurransen.

2. Skriv hvorfor du burde vinne konkurransen og link til dette innlegget.

3. Forklar hvordan du vil at headeren skal se ut, og legg ved bilder som du vil ha med.

4. Kommenter dette innlegget, og husk link til innlegget.

Headere som jeg har laget:
Vinneren blir kåret i løpet av helgen. Skal du være med?

Stikkord:

nytt design

Heihei alle sammen♥ Idag så har jeg vært en tur i fritidsparken. Lenge siden sist. Det var veldig gøy, var der med Johanne. Akkurat nå så sitter jeg og hører på musikk og sjekker blogger. Noen dere kan anbefale? Nå trur jeg at jeg skal ned og ta meg en kopp te, for så og lese litt i boka mi.

Men endelig har jeg fått laga meg et nytt design, det eneste som mangler er en ny header. Er ganske så lei av denne allerede. Får vel ut og ha en fotoshoot snart. Men med designet er jeg veldig fornøyd, og det beste er at jeg har selv laget det og ikke et gratis design liksom. PS. Alle dere som har bestilt design; Beklager for at jeg er så treig, men sånn er det bare.  Bare så dere vet det så holder jeg på!

Nu åker jag ned en tur. hva synes du om designet?

design til oda

Hei. Nå har jeg endelig blitt ferdig med designet til Oda. Har jobbet skikkelig lenge med det.- hva synes du om designet?

hvilket design skal jeg bruke?

Hei. Jeg har nå laget et nytt design, igjen.. men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem jeg skal bruke?

 

NYTT DESIGN:

 

 

FORRIGE DESIGN:
Så hvem synes du jeg burde bruke?

new design

Hei. Nå har jeg skaffet meg et nytt design, har sittet i mangee timer og jobbet med det. Dette er et gratis design fra idafiskaa som jeg har endret bitte litt på. Jeg har også skaffet meg en ny header!

 

 

Men jeg får vel hoppe meg i seng nå. Klokken er visst blitt veldig mye, natta!

 

Hvilket design likte du best? Hva synes du om headeren?

header til turnejente

Heisann dere. Som dere sikkert ser så har jeg laga meg ny header + en til turnejente/Johanne. Ble ganske fornøyd med den. Tidligere idag så lagde jeg en annen til meg selv også, men av en eller annen grunn så var det veldig dårlig kvalitet på bildet. Det var jo så bra på photoshop, men jaja. Ble fornøyd med den jeg har nå jeg!

 Dette er altså headeren jeg laget til Johanne.

 

Hva synes du om headeren til Johanne og min?

gratis design

Hallo. Fikk et spørsmål om jeg kunne lage et gratisdesign og det kunne jeg. Mange synes sikkert dette ligner veldig på Carolinemaria sitt, men pytt pytt. Take it or leave it! Du finner gratis designet på denne siden. PS. Linken er oppdatert ;)

 

- bilde fra google -

 

Burde jeg ha fler gratis design?

 

 

ny header på vei

God morgen alle sammen! Nå tenkte jeg bare å si ifra at jeg skal snart få ny header, + at jeg har endra på designet. Meg og Silje Marie skal ut idag og ta noen bilder.

 Hadebra!

 

Har du noen planer for dagen?

design

Heihei. Nå har jeg fått meg nytt design, igjen! Sa at jeg skulle ha det andre litt lenge, men jeg likte dette bedre. Problemet er at jeg ikke vet hvilken header jeg skal ha.. En av disse;

 

Hvem synes du jeg burde ha? Likte du designet?

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits