drar til Bjørkøya igjen!

Heihei alle sammen! I går fikk jeg faktisk lest ferdig hele boka mi. Utrolig stolt! Nå skal jeg få meg i noe mat, hoppe i sofaen og begynne og lese på to-eren. Blir litt sånn spennende selv om jeg har sett filmen tusen ganger. I går klarte jeg ikke og legge fra meg boka, så det ente med at jeg leste i fem timer i strekk og klokken ble så sent som tolv om natten.

Uansett så ville jeg bare informere dere om at jeg drar sannsynligvis til Bjørkøya i morra eller noe. Vet ikke helt hvor mye blogging det blir da, men..Jeg skal prøve så godt jeg kan! Bare husk at jeg har ett liv også, og den dreier seg ikke bare om blogging.

♥

skal du på noen slags ferie?

 

Early morning

God morgen! De siste morgenene har jeg stått opp veldig tidlig i forhold til hva jeg pleier. Eller jeg har stått opp i ni-tiden, og jeg pleier egentlig å stå opp i elleve-tiden så det er et stort pluss, da får jeg nemlig utnytta mer av dagen. Iallfall, i dag skal jeg på tur med Pernille til en Gapahauk. Vi skal grille og kose oss, så det blir nok noen fine bilder. 


Hva er dine planer for dagen?

god morgen

God morgen alle sammen! Sovet godt? det har iallfall jeg. Akkurat nå sitter jeg litt på twitter, ser på One Tree Hill og spiser sjokolade. Senere i dag skal jeg være med Silje Marie og Johanne, og vi skal sikkert hoppe på trampolina. Men nå må jeg snart få se og stelle meg, vi snakkes senere!Morgentryne...

Og forresten så har jeg stripet håret lyst igjen, ble veldig fornøyd! Hva synes dere?

I'm back!

Heihei alle sammen. Da er jeg tilbake etter noe jeg kaller en lang bloggpause. Hadde egentlig tenkt til å starte igjen mye tidligere, men macen min har vært på reperasjon til i dag. Nå håper jeg på å få oppdatert mye selv om jeg er ganske opptatt. Kommer nok egentlig kanskje bare til og være 1-2 innlegg om dagen, men jeg håper det går bra.

I ferien så har jeg storkost meg, heldigvis er ikke ferien over ennå! Jeg har for det meste vært ute i det strålende været og hoppet på trampolina (endelig klarer/tør jeg å ta flikk-flakk alene på trampolina!!!) eller så har jeg vært i byen. Det viktigste er vel at jeg har kost meg veldig mye med venninnene mine. Her er noen få bilder fra når vi var hos Hannah på trampolina og vi lagde armeriddere. Nam.

Canon EOS 500D - day 44 of 365 days

Hva har du drevet med i ferien?

Sunday is no funday.

Heihei alle sammen. I dag har det vært en slapp, koselig og kjedelig dag. Har vært hjemme i hele dag untatt når jeg var på kinoen da, det er den som fikk humøret mitt opp i dag. Ellers så har jeg bare vært inne og tatt bilder, vært på macen og sett på tv + at jeg har hørt på myeee musikk som også har fått humøret mitt opp i dag. Jeg storkoser meg med Justin Bieber på spotify og har akkurat spist deilig mat, altså brødskive med syltetøy. I morgen blir det nok ikke blogging før på kvelden fordi jeg har lekser og gjøre, skal på trening fra halv seks til halv åtte og da kan jeg sikkert blogge når jeg kommer hjem derfra. Men jeg tror jeg tar en tidlig natt i dag, jeg. Natta alle søte folk!

Hva har din dag gått til?Canon eos 500D + Canon ef 50mm f/1.8 - day 40 of 365 days

Bieber fever!

Filmen var utrolig bra! Det var som jeg sa, jeg er helt besatt av ham nå. Han er bare så søt, snill og kjekk? Skulle ønske jeg kunne se filmen igjen og igjen og igjen! Jeg har fått Bieber Fever!

// trykk på bildet.

Hva synes du om Justin Bieber? Har du sett Never Say Never?

Lørdagskos

Heihei alle sammen. Idag så har jeg vært hos Silje Marie i hele dag, hvor vi mesteparten av tiden ryddet huset. Men det var likevel gøy og koselig. Endelig har jeg fått laderen til macen til å funke, håper den fortsetter og funke da.

Akkurat nå så hører jeg på fiiin musikk på spotify, og jeg bare slapper av og koser meg. Har spist litt fruksalat med krem på toppen, nam♥ Har bare sløvet i kveld med sang, gitar, musikk, kamera og deilig mat. I morra så skal jeg kanskje på kino og se Never Say Never. Har begynt å bli litt mer fan av Justin Bieber i det siste, og jeg har faktisk en spotify-liste som heter Justin Bieber. Var en skikkelig fan av han med en gang han kom, men så var han iiksom ikke så kul lenger. Men jeg har cd-en hans da, han er bare så nydelig flink til å synge. Gleder meg virkelig til å se den i morgen siden noen venninner av meg så den i dag og sier den er kjempebra, og jeg har bare hørt postitive ting om den. Blir gøy og se den, og jeg kommer sikkert til å bli ganske mye mer fan av han etter filmen. Men vi snakkes senere, ha en fin lørdagskveld!

Hva gjør du på denne herlige lørdagskvelden? Har du sett Never Say Never?

Canon eos 500D + Canon ef 50mm f/1.8 - day 38 of 365 days

Prosjektoppgave

Heihei!

Akkurat nå så har jeg jobbet en del med lekser. Jobber også veldig med et prosjekt som vi har på skolen og Skien for 100 år siden og sånt. Skal lage presentasjon på powerpoint i tillegg til at jeg skal skrive en del om det ene punktet. Vel, jeg får fortsette og jobbe jeg da. Vi snakkes!

Er du opptatt for tiden?
Skoleblogging.

Heihei alle sammen, og god morgen! Litt seint, men. Nå er jeg faktisk på skolen og blogger + at jeg gjør lekser. Er på noe som heter leksehjelp skjønner dere. Ikke at jeg strever veldig, men jeg føler at jeg får gjort mer her enn hjemme. Blir ingen blogging før i seks-syv tiden i dag siden jeg skal på "jentetreff", ja dere lurer sikkert på hva det er, og jeg skal si det senere i dag. Har forresten også med kameraet så det blir nok noen bilder da.Men nå er jeg nødt til å avslutte, snakkes!

Gjør i dag?

Sleepover

Heihei alle sammen! Nå er jeg på overnatting hos farmor og farfar. Meg og Stine har akkurat spilt Skate med Jonas og Sander, men nå så skal vi snart se på Farmen. Jeg koser meg også veldig med Freia Påskeegg. I byen idag så fikk jeg kjøpt meg noen fiiine ting. En neglelakk og en kjempe søt topp fra Vero Moda. Får vel vise dere i morgen siden nå skal vi turne litt for Farmen. Her er noen bilder fra byturen vår idag.

| Canon eos 500D + Canon ef 50mm f/1.8 - day 34 of 365 |

Nå har Farmen starte for litt siden, så jeg må stikke. Snakkes!

Hva synes du om bildene? Ser du på Farmen?

 

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits