nytt innkjøp og UKM.

Heihei. Idag så har jeg vært en liten tur i byen og på trening. Jeg kjøpte meg nye wedges. De er bare såå søte! Elsker dem?♥♥♥♥♥♥♥

 

Forresten, grunnen til at jeg var på trening idag, er at imorra skal vårt turn parti på UKM. Gleder meg skikkelig! Men vi fikk en litt dårlig nyhet da. De skal ikke ha den store salen og da er det ikke plass til alle oss som skal turne, så da må vi turne ute i gangen i pausa. Heldigvis trenger ikke foreldre å kjøpe billett. Men vi skal ikke konkurrere da, vi skal bare ha oppvisning. hva synes du om skoene? skal du være med på UKM?

 

recent purchases

Hallo. Må først beklage for at jeg ikke blogget igår, men jeg hadde overnatting. Dere ser kanskje at jeg har mekka meg et nytt design også.. så hva synes dere?

Tidligere idag så var jeg på Arkaden. Kjøpte noen småting som jeg hadde tenkt til å vise dere, eller dere får bare sett to av tingene pga. jeg er såpass slapp nå!

Kjøpte altså denne neglelakken fra Isadora. Kjempe søt, elsker den! Den er i fargen 'baby blue' eller 624.


Her ser dere bare bitte litt av toppen jeg kjøpte.
Neglelakk - Kicks, 79kr  Topp - Gina Tricot, 50kr

Det andre jeg kjøpte var bare et smykke og noen perleøredobber.

- hva synes du om innkjøpet?

Shoppingtur til juleavslutning!Ikke særlig bra bilde..

Men jeg var på Arkaden i dag og kjøpte noen sløyfer som jeg likte. Elsker sløyfer for tiden! Går med det hele tiden, f. eks i dag gikk jeg sånn her;

Men nå skal jeg dra på skolejuleavslutning (langt ord)! Gleder meg veldig, litt trist at det er siste juleavslutning på barneskolen da..

Hva synes du om sløyfene? Syns du det var kult sånn jeg gikk på håret?

emilie.

TRYKK HER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOTO; INNKJØPHEARTS Søstrene GreneKjærligheter Søstrene GreneDrops og Skål Søstrene GreneAltså er egentlig alt fra Søstrene Grene. Bestemte meg for å kjøpe noen små pynteting til rommet mitt, og det gjorde jeg. Skal nemlig sortere rommet mitt med hva jeg skal ha og sånt snart, skulle egentlig gjort det i dag, men jeg rakk ikke og nå er det litt seint for det.// Day 6 of 365 // Fotografert av meg // Tema; Pynteting og interiør

Hva synes du om bildene?

emilie.

Bestilling av kjole!

Hey. Nå har jeg akkurat bestilt en nydelig kjole fra Nelly.com. Å, den er så fin!

Bilde fra Annais.blogg.no! Jeg har bestilt den nederste til høyre! Er den ikke fin?

Hva synes du om kjolen? Natta ♥

Vinteren er tilbake!

Digg, det snør! Jeg elsker snø, det er en av mine favoritt-ting! Det er så koselig og f. eks sitte inne og drikke en kopp kakao eller te og lese.. trur jeg skal gjøre det nå, eller etter jeg har øvd til naturfagsprøva i morra da.. Det ødla den deilige dagen. Men skal gjøre så godt jeg kan, hvem vil vel ha dårlige karakterer?

♥ Mamma var i byen i dag og kjøpte genseren jeg ønsket meg, bare i hvit da! Elsker den allerede <3Hvis du ser jeg har to forskjellige øyenskygger, så er det fordi jeg lagde videoer i stad. Kommer etterhvert tror jeg!

Hva synes du om genseren? Liker/elsker du vinteren?

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits