ny favoritt bok

Jeg har nesten akkurat kjøpt meg en perfekt bok for sommeren - en som heter Twilight. Selv om jeg har sett alle filmene som har kommet ut, så skader det vel ikke å lese i tillegg? Jeg virkelig elsker boka og klarer så vidt og stoppe å lese når jeg først har startet. Har både kjøpt meg en-eren og to-eren og jeg er litt over halveis i en-eren. Egentlig så elsker jeg å lese, så dette er en perfekt ting for meg og gjøre i sommer. I tillegg så blir jeg bare bedre og bedre hvis jeg leser mye!

Slik ser boka ut. Kjøpte den på Norli for bare 99,- og så kjøpte jeg to-eren på Ark for samme pris. Som sagt, så elsker jeg boka og jeg kommer nok til å lese mye i sommer.

Har du lest noen av Twilight-bøkene?

Verdens beste dubber!

Hei! Nå hadde jeg tenkt til å legge ut verdens beste dubber! Har sett alle tuseen ganger, men jeg blir ikke lei. PS: Alle er laget av Robin (link).Hva synes du om videoene? Har du sett noen av dem før?

Anbefaling av blogg

Heihei, dere!

Nå hadde jeg tenkt til å ta en liten anbefaling av de som ville. Var bare fire stykker eller noe som meldte seg på, så jeg tar bare én. Den heldige vinneren ble Johanne. Gratulerer!Header & Design: Når jeg kommer inn på bloggen, så er det første jeg legger merke til fargene og headeren. Du har fine og lyse farger på designet som passer til headeren og denne årstiden.

Innlegg: Du skriver mest om din hverdag, men litt om foto også. Du har bra innlegg, men det eneste jeg må pirke på er at du har noen skrivefeil noen ganger.

Alt i alt: Alt i alt er bloggen kjempefin og ryddig. Det eneste jeg synes er at du burde ha litt større bilder som 'fyller' innleggene helt + at du har noen skrivefeil som du burde sjekke over. Men bloggen er kjempefin!

Karakter: 4+

Besøk: http://turnejente.blogg.no Dette ble vel mer en vurdering dette..

Hva synes du om vurderingen? Liker du denne bloggen?

vil du bli anbefalt?

Hadde tenkt til å ha en liten anbefalingsrunde nå, er ikke særlig mye å blogge om for tiden. Så hvis du vil bli anbefalt, så legg igjen en kommentar med bloggadressa di.vil du bli anbefalt?

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits