Bilder fra jentetur

Jeg har hatt en utrolig koselig dag i Tønsberg med jentene. Dagen starta med at vi tok buss fra Skien til Larvik og derfra tok vi tog til Tønsberg. Når vi ankom Tønsberg så gikk vi opp til en kirke og var på et lite museum der. Senere spiste vi på MacDonalds og så var vi på et megastort kjøpesenter som het Farmandstredet og shoppa. Legger ut innkjøpet senere.

Så vi gjorde egentllig så stort mer før vi tok toget hjem igjen til Skien. Meg, Silje Marie og Johanne strevde noe sykt med og finne plasser og sitte på toget. Sikker på at vi brukte ca. et kvarter bare på det! Men vi fant noe til slutt. På toget fikk jeg lest mye i den nye boka mi og det var utrolig deilig og bare slappe av. Uansett, her er en bildeserie fra dagen i dag.

♥ Ja, det var vel en del med bilder? Iallfall så er det mangee fler, men jeg gidder ikke legge de ut siden de er sånn passe "kjedelige".

Hva synes du om bildene?

VLOG: Bjørkøya

Her er en video fra noen av bildene meg og Pernille tok når vi var på Bjørkøya. Bildene er redigert bare så dere vet det. Og filmen er redigert i Imovie. ENJOY!

// Toppløs - Rolffa //

I morgen så får jeg ikke blogget før på kvelden siden jeg skal på jentetur til Tønsberg med Silje Marie og Johanne. Gleder meg utrolig mye! Da skal jeg også ha med kameraet, så det blir nok noen bilder når jeg kommer hjem. Men jeg må sove nå, siden jeg skal stå opp ganske tidlig i morgen. Silje Marie og de kommer og henter meg klokka åtte så jeg må nok stå opp i syv tiden. Vi snakkes, natta!

Hva synes dere om videoen?

sommerferie

Selv om jeg har kost meg utrolig mye i den lille ferien som har vært, så har den bare akkurat begynt! Gleder meg så til alle tingene som jeg skal i ferien! Jeg har planer om Bø Sommarland (igjen), Overnatting i telt, Bjørkøya, shopping, MALLORCA og masse annet koselig med vennene mine. Deilig med sommerferie!

Jeg har også bestemt meg for å blogge mer i sommer. Mere videoblogger og mere bilder. Men, det er ett problem! Jeg får desverre ikke rekke og blogge hver dag pga. at når jeg er på Bjørkøya så har vi heldigvis trådløst nett som jeg får brukt, men jeg skal jo ha ferie jeg og! Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Må bare få litt mer inspirasjon og hvis Topp sitt horoskop er riktig, så har jeg visst mange ideer på vei i sommer ♥Hva skal du i sommer?

lat dag.

Hey! Nå er jeg hjemme og bare slapper av foran macen med musikk. I dag har det vært en utrolig slapp dag. Jeg har ikke gjort mer enn å sitte inne på macen eller spille på Rat on a skateboard. Hadde overnatting av Silje Marie og Johanne, og vi stelte oss ikke før i to-tiden i dag.. haha! Jeg er grusomt trøtt nå, men jeg får vel ta meg en tur ned til Johanne eller noe sånt nå. Orker ikke sitte inne lenger, så vi snakkes. Hade!

sommmeeer ♥

Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

Ukens blogg

Jeg har helt glemt ukens blogg jeg. Og jeg som sa at jeg ikke skulle surre denne gangen, typisk meg! Men i så fall så har jeg trekt ut en nå, og den personen kommer til å bli linket i sidebaren. Ukens Blogg ble: Hannah Skåne! Meld dere på Ukens Blogg nå i kommentarfeltet!

Litt sånn stress

Hallo alle sammen! Helgen min har gått til å være på Bjørkøya, det er grunnen til at jeg ikke har blogga. Det kommer heller ikke til å være så altfor mye blogging framover fordi det er så mye som skjer nå, men noen innlegg skal jeg vel få til. Men i sommerferien blir det verre for da skal jeg blant annet til Bjørkøya, til Mallorca og sånne diverse ting. Tenkte bare jeg skulle si ifra så dere visste det. Ja, men vi snakkes. Hadebra!

Hva skal du i sommerferien?

VLOG: må-gjøre video (del 3)

Beautiful eyesCanon EOS 500D + Canon EF 18-55 - Modell: Johanne

Litt diverse.

Hallo alle sammen! Nå sitter jeg bare på rommet mitt og kjeder meg. Har tenkt til å leggemeg nå snart. Vel, i dag har jeg bare vært litt med Johanne og Silje Marie, og jeg har vært på trening. Ikke sånn særlig spesiell dag akkurat. Først så skulle vi egentlig til byen, så skulle vi til Eventyrfabrikken, så skulle vi til byen igjen, men det ble ikke noe av noen av tingene. Vi dro heller hjem til Johanne og så på Harry Potter, for så å dra på treninga. I dag har det heller ikke vært så spesielt deilig vær. Det begynte å reine i ettermiddag og så begynte det og tordne masse. Hater rein og torden selv om jeg samtidig elsker det siden man kan bare være inne hele dagen og se på film og kose seg.

Forresten så har jeg endret designet, IGJEN! Klarer aldri og finne det som passer meg, men da får jeg vel bare fortsette og prøve da. Håper dere synes at det er greit at jeg bytter så mye på, men hvis ikke må dere si ifra.Nå trur jeg at jeg legger meg, jeg. Natta alle søtinger!

Hva har din dag gått til?

Topp vær i Skien!

God morgen alle sammen! I dag har jeg tatt en tur innom yr.no, og sjekket været for i dag og i morgen. Det skal bli så sinnsykt fint vær! Bare se her.Gleder meg virkelig til i morgen for da skal jeg på turnstevnet i det flotte været! Håper at det er noen badesteder der vi skal være så vi får kjølt oss ned. Men nå skal jeg ned og ta meg en dusj, for så og kanskje dra på Herkules med farmor. Ha en fin dag!

Hvordan er været hos dere?
Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits