heading to the pool

God morgen! Nå skal jeg straks legge meg på solsenga ved bassenget her nede på hotellet. Etter det så skal vi til stranda en tur og bade. Elsker og bade på stranda hvor jeg kan se alle fiskene og alt! Men det er veldig salt så det smaker pyton og svir i øynene. Men det er jo bedre enn klorvann da fordi man blir brun i vannet i saltvann og det renser huden, og i klorvann så blir man blek. Æsj, jeg hater og være blek!

off to Palma

Heihei alle sammen! Det er kjempe fint her nede! Har til og med blitt solbrent og ganske så brun på bare to dager. Har fått skikkelig skille. 

I dag så skal vi en tur til Palma og forhåpentligvis shoppe. Gleder meg sykt! Vi skulle egentlig leie bil, men de hadde ikke flere så vi får ta en buss. Men her kommer noen bilder som jeg har tatt av Alcudia så langt.

Se på de fine ringene!! Jeg gleder meg så sykt til at en eller to av dem skal bli mine! De er i nesten alle slags farger, og det er jo tusen av de. Kjempe fint og stæsje opp et antrekk med. Men nå må jeg gå, vi snakkes!

Hva skal du i dag?

Alcudia

Hei alle sammen! I natt (morgen) så har jeg nødt til å stå opp klokken to, fordi jeg skal til Alcudia!! Gleder meg sykt mye! Hører av alle at det er drit fint der. Altså for de som ikke vet hvor det er, så er det på Mallorca. Det er også nesten rett ved siden av Palma. Men uansett, jeg gleder meg så til å bli brun, bade, shoppe og bare kose meg. Er ikke sikkert at jeg har trådløst nett der nede, men pappa har sagt at vi kanskje får trådløst nett på hotellet. Kommer sannsynligvis ikke til å bli nesten noe blogging, men jeg skal få se hva jeg kan. Bare se så fint det er her!Aaaah, jeg gleder meg så mye! Skal bare kose meg der nede + ta masse bilder! Blir nok bra når jeg kommer hjem til bloggen igjen da.

Skal eller har du vært på noen ferie i sommer?

Stakkars Oslo

Hei. I hele dag har det gått nyheter om hva som har skjedd i Oslo. Det har jo vært en eksplosjon der og mange har dødd. I tillegg så har det vært noen som har gått og skyti ute på Utøya også. Stakkars Oslo sier jeg da! Det skal ha vært en falsk politimann på Utøya som både har satt opp ild og drept flere mennesker. Jeg skjønner ikke helt hva folk tenker med jeg.

 
Hva er dine meninger om dette?

Tips til blogging?

Hei og god onsdagsmorgen alle sammen! Sorry for veldig lite blogging for tiden, men jeg har liksom ikke så mye og blogge om, så jeg lurte på om dere hadde noen tips til noe å blogge om for meg? Gjerne legg igjen en kommentar hvis det er noe du savner på denne bloggen. Og så lurte på om noen visste om et sted jeg kunne få inspirasjon? Gjerne alt uten om We ♥ It, får den har jeg sjekka mange ganger.

Nå skal jeg snart ut og jogge med Johanne, ha en fin dag alle sammen!

Hvor får du inspirasjonen din fra?

we love photo booth

Hei! Nå sitter meg og Emmeli i campingvogna og slapper av. Både i dag og i går har vi bada masse, deilig! Er litt kaldt i begynnelsen, men så blir man vant til det så da er det kjempe deilig. Vi skal snart lakke neglene, og så skal vi kanskje se litt på Harry Potter. Skulle egentlig se Twilight, men vi gadd ikke allikevell. Her er noen bilder fra photo booth!We ♥ photo booth

drar til Bjørkøya igjen!

Heihei alle sammen! I går fikk jeg faktisk lest ferdig hele boka mi. Utrolig stolt! Nå skal jeg få meg i noe mat, hoppe i sofaen og begynne og lese på to-eren. Blir litt sånn spennende selv om jeg har sett filmen tusen ganger. I går klarte jeg ikke og legge fra meg boka, så det ente med at jeg leste i fem timer i strekk og klokken ble så sent som tolv om natten.

Uansett så ville jeg bare informere dere om at jeg drar sannsynligvis til Bjørkøya i morra eller noe. Vet ikke helt hvor mye blogging det blir da, men..Jeg skal prøve så godt jeg kan! Bare husk at jeg har ett liv også, og den dreier seg ikke bare om blogging.

♥

skal du på noen slags ferie?

 

Header konkurranse

Hei. Jeg har meldt meg på konkurransen til Malene som går utpå og lage en header. Her er mitt bidrag!

avgårde til Oddane Sand

God morgen! I dag skal meg og mamma en tur til Oddane Sand og bade og kose oss. Senere så trur jeg at vi enten skal og shoppe i butikkene i Larvik, eller så skal vi shoppe i Stavern. Gleder meg utrolig mye!

Nå sitter jeg bare og spiser frokost. Det var bare så vidt at jeg klarte og stå opp siden jeg sovna ikke før i tre-tiden i natt, så jeg er nødt til å få tilbake den vanlige døgnrytmen min. Hvis ikke, så står jeg ikke opp før i ett-tiden, og da får jeg ikke utnytta dagen. Ikkje braa...

Sminkefri og greier!

Flere som skal til Oddane Sand i dag?

I love the beachJeg prøvde en ny redigering å bildene og ble egentlig utrolig fornøyd. Kommer nok til å begynne og redigere de sånn fremover, siden jeg føler at det er mere "sommeraktig". Disse bildene tok jeg av Pernille på St. Hans når vi var på Bjørkøya. Ble fint med litt sol i bakgrunnen og sånt.

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits