I love the beachJeg prøvde en ny redigering å bildene og ble egentlig utrolig fornøyd. Kommer nok til å begynne og redigere de sånn fremover, siden jeg føler at det er mere "sommeraktig". Disse bildene tok jeg av Pernille på St. Hans når vi var på Bjørkøya. Ble fint med litt sol i bakgrunnen og sånt.

Hva synes du om bildene?

happiness isn't a defination. it's a way of life.portretter

Hei! Nå ligger meg og Hannah i senga i campingvogna. Vi skal snart opp på kafén og kjøpe noe godteri eller noe sånt. I dag regner det, selv om det står fortsatt på yr at det er sol og sky i dag.

I går hadde meg og Hannah en liten photoshoot. Vi tok utrolig mange bilder! Vi skulle egentlig ha en photoshoot i dag, men jeg er ikke sikker på om det blir noe av det siden det regner. Men det kan hende..Nå har jeg laget meg et nytt design og en ny header. Men nå må vi gå snart, hade!

Hva skal du idag?

Bilder fra jentetur

Jeg har hatt en utrolig koselig dag i Tønsberg med jentene. Dagen starta med at vi tok buss fra Skien til Larvik og derfra tok vi tog til Tønsberg. Når vi ankom Tønsberg så gikk vi opp til en kirke og var på et lite museum der. Senere spiste vi på MacDonalds og så var vi på et megastort kjøpesenter som het Farmandstredet og shoppa. Legger ut innkjøpet senere.

Så vi gjorde egentllig så stort mer før vi tok toget hjem igjen til Skien. Meg, Silje Marie og Johanne strevde noe sykt med og finne plasser og sitte på toget. Sikker på at vi brukte ca. et kvarter bare på det! Men vi fant noe til slutt. På toget fikk jeg lest mye i den nye boka mi og det var utrolig deilig og bare slappe av. Uansett, her er en bildeserie fra dagen i dag.

♥ Ja, det var vel en del med bilder? Iallfall så er det mangee fler, men jeg gidder ikke legge de ut siden de er sånn passe "kjedelige".

Hva synes du om bildene?

Beautiful eyesCanon EOS 500D + Canon EF 18-55 - Modell: Johanne

rainy daysHva synes du om bildene?

the rose is a rose, and was always a rose.
The rose is a rose, and was always a rose.
But the theory now goes, that the apple's a rose.
And the pear is, and so's the plum, I suppose. The dear only know, what will next prove a rose.You, of course, are a rose--but were always a rose.

sit down and have a cup of tea

When you're feeling sad & blue 
And have no clue what to do 
Sit down and have a cup of tea 
And a hug or two or maybe three 
Feel those troubles melt away 
And start you on a better day.

Her sitter jeg da, med pysj, tøfler, boka mi og te. Livet er herlig! Må legge meg nå, good night, sleep tight.

- hva synes du om bildene?

a cup of icy cold

Ja, som mange andre, så har jeg nå prøvd ut Starbucks sin iskaffe som har kommet til Norge. Er ikke super fornøyd, men jeg likte det. Men Tine sin er fortsatt min favoritt!

© emiliesamuelsen - canon eos 500d - canon ef 50mm f/1.8 - har du smakt denne før?

the best place to bury a good dog, is in the heart of his master.© emiliesamuelsen - canon eos 500d - canon ef 50mm f/1.8

Cutest dog ever!♥ - hva synes du om bildet?

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits