outfit 020711

// Topp - Bik Bok // Shorts - Bik Bok // Belte - Gina Tricot //

Hva synes du?

outfit; 200411

Ja, nå er jeg helt obsessed av Justin Bieber! Har sittet og sett på mange videoer av han på youtube, og spesielt når han har One Less Lonely Girl-opptredner der han tar opp en helt tilfeldig jente og synger for henne og gir henne blomster. Jeg begynner å gråte, er såå sjalu. Håper virkelig han kommer til Norge snart!!! Men uansett, her er dagen outfit:


Skjorte // Bik Bok, Bukse // Risøe, Ring // Risøe

Hva synes du om outfitet?

dagens outfit: 06.02.11

Heihei. Beklager at jeg ikke blogger før nå, men jeg har jobbet med designet i flere timer nå. Jeg likte ikke det forrige så godt egentlig, så jeg gjorde som vanlig og bytta. Anyway, her kommer dagens outfit!Topp - Gina Tricot  Bukse - Gina Tricot - hva synes du om dagens outfit og designet?

day 4 of 30

04 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.

 Jaja, får vel jukse litt. Dette bildet ble tatt på lørdag og sånn var outfiten. Men men, dere skjønner at jeg har jo aldri laget det innlegget så jeg legger det ut nå. Skal bli flinkere med 30 Days.

 

Hva synes du om outfitet?

dagens outfit; 05.01.11
Bukse ♥ - Zara  Genser - H&M  Kjede - ?

 

Hva synes du om outfitet?

min julekjole

 

Dette er da julekjolen min som jeg hadde på tidligere. Den er kjempefin på, men ser litt rar og krøllette ut her da. Men jeg har også en annen nydelig kjole fra Egypt som jeg skal ha på nyttårsaften. Dere får nok de den etterhvert ;-)

Hva synes du om kjolen?

OUTFIT; 23.12.10

Genser - Cubus  Bukse - BikBok

Hva synes du om outfitet?

OUTFIT; 18.11.10

Ja, vet det. Veldig dårlig bilde.. Men kan desverre ikke ha på selvutløser siden jeg ikke har det, men.

Bukse - Risøe    Singlet - Cubus    Topp - Voice Of EuropeKjede - Glitter

Sorry for dårlig blogging i dag.. Kom hjem fra skolen og hadde Silje Marie med. På turninga og så dro jeg på café etter turninga og var der til halv ni, kjempekoselig! Det var meg, Johanne og Hannah som skulle dit og så møtte vi mange fra b-klassen der også, kos.

Er det dårlig blogging for deg også noen ganger?

emilie.

Jeg er hjemme

DAGENS OUTFIT;

Genser Gina Tricot  Bukse BikBok  Skjerf Gina Tricot  Tøfler H&M

Heihei! Nå har jeg da kommet hjem fra Egypt. Kom egentlig hjem i natt, men har ikke blogget tidligere pga. jeg har vært hos Silje Marie og øvd til juleavslutning. Det var KJEMPEgøy i Egypt. Deilig og varmt også. Når vi kom hjem i natt så frøys jeg nesten i hjel, veldig stor forskjell på gradene. Bilder derfra kommer i et annet innlegg straks, snakkes!

Hva synes du om outfitet?

emilie.

OUTFIT; 04.11.10

T-skjorte Gina Tricot                 Bukse Bikbok

Heei. I dag har jeg vært ppå turninga, øvde til publikumspokalen. Anyway, nå skal jeg snart på Stormkjelleren med Hannah. Blir nok koselig, men først tror jeg jeg skal ta en sjapp dusj!

Noen gang vært på Stormkjelleren?

emilie.

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits