heading to the pool

God morgen! Nå skal jeg straks legge meg på solsenga ved bassenget her nede på hotellet. Etter det så skal vi til stranda en tur og bade. Elsker og bade på stranda hvor jeg kan se alle fiskene og alt! Men det er veldig salt så det smaker pyton og svir i øynene. Men det er jo bedre enn klorvann da fordi man blir brun i vannet i saltvann og det renser huden, og i klorvann så blir man blek. Æsj, jeg hater og være blek!

Alcudia

Hei alle sammen! I natt (morgen) så har jeg nødt til å stå opp klokken to, fordi jeg skal til Alcudia!! Gleder meg sykt mye! Hører av alle at det er drit fint der. Altså for de som ikke vet hvor det er, så er det på Mallorca. Det er også nesten rett ved siden av Palma. Men uansett, jeg gleder meg så til å bli brun, bade, shoppe og bare kose meg. Er ikke sikkert at jeg har trådløst nett der nede, men pappa har sagt at vi kanskje får trådløst nett på hotellet. Kommer sannsynligvis ikke til å bli nesten noe blogging, men jeg skal få se hva jeg kan. Bare se så fint det er her!Aaaah, jeg gleder meg så mye! Skal bare kose meg der nede + ta masse bilder! Blir nok bra når jeg kommer hjem til bloggen igjen da.

Skal eller har du vært på noen ferie i sommer?

VLOG: fra trampolina


Hva synes du?

På hyttetur

Heihei!

Nå er det en stund siden jeg har blogget fordi jeg er på hyttetur. Rakk ikke å si ifra, siden jeg fikk ikke på macen. Bilder fra 365 days kommer i et innlegg litt senere, tenkte jeg bare tok alle i ett jeg. I så fall så vet dere hvorfor jeg ikke har blogget.Hva gjør du i vinterferien da?

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits