vlog: jentetur til Tønsberg

// Sometimes - The Noisettes //

VLOG: Bjørkøya

Her er en video fra noen av bildene meg og Pernille tok når vi var på Bjørkøya. Bildene er redigert bare så dere vet det. Og filmen er redigert i Imovie. ENJOY!

// Toppløs - Rolffa //

I morgen så får jeg ikke blogget før på kvelden siden jeg skal på jentetur til Tønsberg med Silje Marie og Johanne. Gleder meg utrolig mye! Da skal jeg også ha med kameraet, så det blir nok noen bilder når jeg kommer hjem. Men jeg må sove nå, siden jeg skal stå opp ganske tidlig i morgen. Silje Marie og de kommer og henter meg klokka åtte så jeg må nok stå opp i syv tiden. Vi snakkes, natta!

Hva synes dere om videoen?

VLOG: må-gjøre video (del 3)

Må-gjøre video (del 2)

VLOG: må-gjøre video (del 1)

Filmet med Canon EOS 500D // Never Say Never - Justin Bieber

Hva synes du om videoen?

Forslag til må-gjøre video?

Hei! Nå hadde meg og Silje Marie tenkt til å lage en må-gjøre video, men da trenger vi deres tips til hva det kan være! Gjerne ikke ta noe med sennep, fordi jeg HATER sennep og nesten kaster opp og selv om det er gøy og se på, så hater jeg å kaste opp.. Så bare kom med masse forslag!Har du noen forslag?

Sunday evening. (nå funker den)

Wild Young Hearts - Noisettes

Kjedet meg litt i stad så jeg bare lagde en kort film. Det ble visst ikke så tidlig kveld allikevell, siden jeg bare måtte se på farmen. Men jeg skal legge meg så snart det er ferdig da, snakkes!

Hva synes du om videoen?

Sminkevideo; øyenskygge, bruntoner

 

 

Hva synes du om videoen? Kunne du tenke deg flere sånne?

turnvideo+musikkvideo

Nå skal videoen funke ;)
Hva synes du om videoen?

sminkevideo; 02.01.11

Ja, igår rakk jeg faktisk ikke å blogge. Jeg var hos Silje Marie hele dagen og når jeg kom hjem så dusja jeg, og så la jeg meg pga skolen. Men her er i alle fall en sminkevideo. Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke på skolen, men kanskje hvis jeg har veldig stygg hud, er i bursdag, i byen osv. Håper dere liker/likte den!

Hva synes du om videoen?

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011

jenta bak bloggen
navnet er emilie og jeg er født 17. desember 1998. på denne bloggen så finner du for det meste fotografi, selv om jeg også er ganske opptatt av mote. skriver også om hverdagen min.

spørsmål eller noe du lurer på?
emiliesamuelsen@hotmail.com

bloglovin


kategorier

365 days, Anbefalinger, Blogg, Dagbok, Design & headere, Fotografi, Hverdag, Innkjøp, Inspirasjon , Konkurranser, Outfits, Sminke, Spørsmål & svar, Turer, Videoblogger,

favoritter

hits